Sider

søndag 20. november 2011

Lyst på safari i Kenya?



I samarbeid med SocEntLab og lokale aktører i reiselivsbransjen i Kenya kan vi nå tilby ekslusive, skreddersydde og ansvarlige safarireiser i Kenya for grupper, par og enkeltpersoner.




Safariene har navn som "I Hemingways fotspor" og "Karen Blixens Afrika" og er lagt opp som opplevelsesreiser i de kjente forfatternes fotspor i Kenya. 


Ernest Hemingway og Karen Blixen


Vi opplever Masai Mara med sitt fantastiske dyreliv, flamingoene i Lake Nakuru, Hemingways Malindi, eventuellt Fort Jesus i Mombasa som var det siste Karen Blixen så av Kenya på båten hjem til Danmark. 



Elefanter i Masai Mara
Vi tar gjerne toget fra Nairobi til Mombasa. En opplevelse i seg selv der vi kjører gjennom Kenyas landskap og Tsavo Nasjonalpark. 







Ved kysten legger vi gjerne inn en tur til Watamu marine nasjonalpark for dykking på revene, og om vi er heldige en svømmetur blant delfinene. 



Det gode liv i Mombasa

Videre vil du oppleve millionbyen Nairobi hvor vi kan besøke  Karen Blixens farm, Nairobi Nasjonalpark og det moderne Kenya.


Nairobi Nasjonalpark med Nairobi Skyline i bagrunnen



Der besøker  vi kvinnegruppen Mikono Knits i Karen eller andre sosiale virksomheter for å treffe grasrota i Kenya. Før vi kan besøke våre prosjekter i Nyahururu. Vi kan også tilby besøk eller opphold som frivillig på ulike bistandsprosjekter i Kenya:


- Barnehjem og barnesentre
- Skoler
- Ansvarlig eiendomsutvikling
- Fornybar energi
- Sosiale virksomheter og bærekraftig næringsutvikling


På stranda i Malindi
Mulighetene er enorme til å både ha sitt livs reise, og bidra positivt til utvikling. Du kan kombinere din innsats på et barnehjem med :


- Trekking og toppturer på Kilimanjaro og Mount Kenya
- Camping i Masai Mara og ved Victoriasjøen
- havfiske i det Indiske Hav og fiske i Victoriasjøen
- Teambuildingturer med workshop rundt CSR og bærekraftig utvikling.


Alt sammen i samarbeid med lokal miljøet, og lagt opp på en slik måte at ditt besøk skal få mest mulig positiv sosial påvirkning for dem du møter på din reise.

Er du en forfatter eller student som jobber med oppgaven kan du leie en av våre skrivestuer enten ved kysten, i Nairobi eller inne i landet for å finne roen til å jobbe. Skrivestuene har tilgang til mobilt bredbånd, da trådløst og kabel fremdeles ikke er så vanlig i Kenya.



Vi flyr med KLM/Kenya Airways via Amsterdam, eller Turkish Airlines via Istanbul. Dersom du velger å fly via Istanbul legger vi gjerne inn en overnatting i Istanbuls gamleby. I gangavstand til "Den blå Moske" og Sultanahmet.


Alle våre guider snakker godt engelsk, og vi har norsktalende personell tilgjengelig i området. 


Som en bedrift som tar vårt sosiale ansvar alvorlig støtter vi opp om utviklingsprosjekter i Kenya. Vi støtter ulike kvinnegrupper og foretrekker kvinnelige guider på våre turer. Ved å ha et treplantingsprosjekt i Nyahururu (tidligere Thompsons Falls) minsker vi Co2-utslippene fra reisen. 


For mer informasjon kan du enten kontakte


Lillian på telefonnummer +254 723 911 942 (Snakker engelsk) eller sende en e-post, gjerne på norsk, til safari(a)inventure.no


Svein om entreprenørskap i Afrika

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar